skip to Main Content

PĂREREA CLIENŢILOR NOŞTRI

Eu am pornit cu limba daneză de la un zero absolut și sunt uimită cât de mult am reușit să învăț în cele 2 module făcute cu dna profesoară. Acum înțeleg limba daneză, care este o limba foarte grea pentru un român, la un nivel conversațional și sunt foarte fericită pentru asta.

contabil șef, România

 

Am participat la curs de grup online. Când am decis să încep să învăț limba daneză toată lumea din jur încerca să îmi explice cât de grea este și că va fi aproape imposibil să o învăț, dar acum după un modul cu profesoara Nina Maria pot spune că chiar îmi doresc să o învăț deoarece totul a trecut de la un nivel imposibil la un nivel mediu ca și greutate.

Faptul că profesoara știe foarte bine limba română este extraordinar, te ajută la pronunție, la înțelegerea regulilor gramaticale prin comparație între cele 2 limbi.

Recomand echipa Vikingro!

ofițer poliție, România

 

Am încercat să învăț daneză la două din școlile de limba din Danemarca și cu nici un profesor nu m-am conectat atât de bine cum m-am conectat cu Nina. Stilul de învățare este foarte profesional, iar profesoara este foarte atentă la dorințele și ritmul de învățare al cursanților, adaptându-se la particularitățile fiecăruia.

programator, Danemarca

Doamna profesoară merită nota maximă deoarece oferă foarte multe informații utile și este extrem de răbdătoare. Chiar dacă mă mai încurc uneori, mă ajută sa descopăr ce nu merge în mod eficient și să prind încredere în mine pentru a continua să învăț cu entuziasm limba daneză. Ea face ca limba daneză sa pară usoară și atragatoare deoarece predă într-o manieră organizată, relaxantă și extrem de utilă învățării unei noi limbi străine. Pentru mine este foarte util și faptul că pot face limba daneză ON LINE deoarece ar fi fost extrem de greu să fac naveta săptămânal.

medic rezident, România

 

A fost un curs foarte folositor. Am învățat lucruri foarte practice și utile, auzind accentul original pe care trebuie să îl folosesc. Recomand începătorilor de limba daneză deoarece bazele limbii sunt bine predate.

elevă de liceu, România

 

Suportul de curs mi-a plăcut foarte mult. Cartea are multe imagini colorate, este bine structurată. Îmi place că abordează diferite teme și le valorifica cât mai mult. Sunt prezentate cuvintele cu imaginile aferente, apoi texte lungi din care am învățat o groază de lucruri. Cu toate că are multe exerciții, această carte este bine structurată îmbinând partea de scris, de citit cu partea audio și de vorbit. Am repetat și am învățat lucruri utile din gramatica limbii daneze dar și repetând mereu cu doamna profesoară și făcând multe exerciții interesante, amuzante și utile, am progresat ușor ușor în înțelegerea limbii daneze.

medic psihiatru, România

Este diferit de felul clasic în care se predă în România. Flexibilitatea stilului de abordare permite și încurajează propriul ritm. Recomand cu încredere acest curs tuturor celor ce doresc să învețe rapid și ușor limba daneză.

medic, Danemarca

 

Este un curs interesant și interactiv care pune bazele limbii daneze prin intermediul comunicării. Profesoara este foarte bună și modul de predare este bine structurat.

elevă de liceu, România

 

Recomand cursul cu încredere. Am reușit să învăț foarte multe într-un timp foarte scurt. Faptul că profesoara este vorbitoare nativă de limba daneză ajută foarte mult.

studentă Arhitectură, România

Am învățat limba daneză cu profesoara Nina Maria și recomand cu drag firma VIKINGRO pentru cursurile de limba daneză. Împreună cu soțul și copilul meu am putut să învățăm ușor limba daneză, într-o atmosferă plăcută și într-un timp record și cel mai important în limba română.  În Danemarca limba daneză se predă la început în limba engleză, așa că mă consider norocoasă căci am învățat daneză direct din limba română și mai ales de la o profesoară daneză tânără și nativă.

economist, Danemarca

 

Cursul este la superlativ! Profesoara este didactică, flexibilă, spontană și creativă. Sunt foarte mulțumit.

astrolog,  România

 

Un curs plăcut dar care știi sigur ca te va ajuta in viitor!

elev de liceu, România

 

Am fost mulțumit de servicii. Profesoara este activă și adaptează cursul după nevoile fiecărui cursant.

elev de liceu, România

 

Recomand firma VIKINGRO dacă vreți să mergeți în Danemarca.

elev de liceu, România

Am învățat limba daneză cu Nina Maria și recomand cu drag firma VIKINGRO pentru cursurile de daneză. Am putut să învăț ușor, într-o atmosferă plăcută și într-un timp record.  Am putut să răspund întrebărilor adresate de nativi chiar după modulul 1. Cursurile cu profesoara daneză Nina Maria m-au ajutat să pun bazele studiului de limba daneză, dar și să mă integrez mai repede în societatea din Danemarca.

doctor ortoped, Danemarca

 

Profesionalism, seriozitate și atmosferă plăcută sunt cuvintele cheie.

economist, Danemarca

 

Maxim profesionalism, recomand la oricine cu încredere!

reprezentant vânzări, România

Back To Top